medewerker binnendienst (fulltime)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

medewerker binnendienst (fulltime)

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wegens vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een fulltime (38,75 uur) medewerker binnendienst. In deze functie rapporteer je aan het hoofd verkoop binnendienst.

 Als medewerker binnendienst vorm je samen met de buitendienstmedewerker het team dat voornamelijk alle keuken klanten verzorgt. Daarnaast maak je ook onderdeel uit van het team binnen de afdeling verkoop binnendienst.

In de functie van medewerker binnendienst ben je contactpersoon voor onze klanten. Je staat hen vakkundig te woord, informeert hen en geeft goed advies. Het oplossen van vraagstukken waarbij je zowel de belangen van de klant als de belangen van Dekker in het oog houdt, is je belangrijkste taak. Om een passende oplossing te bieden voor de vraagstukken van onze klanten is het noodzakelijk dat je procesmatig kunt denken en dit op een goede manier communiceert met andere afdelingen en je leidinggevende. Vervolgens kun je dit op een correcte manier terugkoppelen aan de klant.

Omdat we voor diverse klantgroepen werken, met een grote verscheidenheid aan producten, is het een functie waarin productkennis een belangrijke rol speelt en je snel tussen de verschillende klantgroepen moet kunnen schakelen, zowel voor keukens als voor sanitair.

Je hebt een signaalfunctie waarbij je excessen en herhaaldelijke vragen van klanten rapporteert. Administratie is dagelijks onderdeel van je werk, je registreert reclamaties in het dossier, brengt prijscalculaties uit en bereidt spoedorders voor. We verwachten dat je niet alleen signaleert maar ook zelf met mogelijke oplossingen en verbeteringen komt.