Medewerker Bediening

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Bediening

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Aantal uur per week/periode: 38 uur
Locatie van de functie: Dijsselhofplantsoen 7, 1077 BJ Amsterdam
Vereist opleidingsniveau: ten minste MBO 4
Aantal jaren werkervaring: Bij voorkeur minimaal stagervaring bij de receptie van een 4 of 5 sterren hotel 

FUNCTIEOMSCHRIJVING & WERKZAAMHEDEN

Gasten welkom heten, inchecken, uitchecken, wake-up calls verzorgen, leuke tips geven over de omgeving, reserveringen aannemen en verwerken, een luisterend oor bieden… Bij deze vacature voor Receptionist(e) weet je één ding zeker: geen dag is het hetzelfde. Als Receptionist ben je altijd goedgemutst en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Of het nou om de Raad van Bestuur van een groot bedrijf gaat of de gasten van een 25-jarig huwelijksfeest… je tovert een glimlach op ieders gezicht. Als de gasten een fantastisch verblijf hebben gehad, is jouw dag goed!

PROFIEL WERKNEMER

De vacature van Receptionist(e) / Medewerker Front Office is een dynamische functie, waarbij vaak van alles tegelijk gebeurt. We zoeken iemand die van nature gastvrij is en die het hoofd altijd koel houdt. Je hebt ten minste een MBO 4 diploma, bij voorkeur enkele jaren ervaring als receptionist(e). Je bent flexibel en spreekt naast Nederlands uitstekend Engels.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Garden Hotel in Amsterdam doen we ons werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.