Medewerker Backoffice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Backoffice

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker Backoffice @Branding – Breukelen

Wil je samen met een gedreven team werken aan inspirerende projecten en ondersteuning bieden aan onze opdrachtgevers? Heb je affiniteit met de meubelbranche? Lees dan snel verder.

Branding Office Furniture is een onderdeel van een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1977 al actief is als producent en importeur in de projectinrichting. De groep bestaat uit Kinnarps Nederland, Twinform Nederland, The Incradible Company, Asis Europe en Branding.

Naast de eigen merken werken we met verschillende designmerken als Vitra, Hay, Muuto, Moooi, Arper, B&B Italia en vele anderen. De selectie aan merken in combinatie met de eigen gespecialiseerde productie vormen de basis van elk van onze projecten, die met grootste persoonlijke betrokkenheid en aandacht worden uitgevoerd.

We werken met een grote verscheidenheid aan klanten in verschillende branches.

Branding is voor de locatie Breukelen op zoek naar een nieuwe medewerker op onze backoffice/service afdeling.

Je vindt het een uitdaging onze klanten te helpen bij vraagstukken en streef je naar een zo hoog mogelijke service. Je denkt mee met de klant en je beantwoordt hun vragen.

Je handelt service vragen op een efficiƫnte en professionele manier af. Daarnaast bied je ondersteuning aan alle overige afdelingen, waaronder bijvoorbeeld het maken van kleine offertes en het inkopen van producten en het controleren van grotere orders. Je behandelt telefonische vragen, inkomende e-mails en hebt nauw contact met leveranciers en fabrikanten.