Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker

10 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Als medewerker van het Cashr Direct Sales & Support vervul je een dubbelrol in de gebieden Sales en Support. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantportefeuille met zowel nieuwe als bestaande klanten.

Bedrijf

Cashr wordt ontwikkeld door Reeleezee, producent van online SAAS (software as a service) oplossingen op financieel gebied. Het assortiment bestaat onder andere uit toepassingen voor boekhouden, facturatie, urenregistratie en kassaregistratie. Reeleezee is een Nederlands bedrijf met tevens vestigingen in India en Turkije.

Cashr

In het najaar van 2013 is Cashr gelanceerd: een app waarmee iedere tablet of smartphone kan worden ingezet als een volwaardige kassa. Het systeem is volledig schaalbaar waarbij het aantal mobile devices, bonprinters, kassalades enz. kan worden afgestemd op de behoeften van de ondernemer. Cashr is geschikt voor vele branches, waaronder horeca, detailhandel, schoonheidssalons, marktkramen en taxibedrijven. Voor een impressie van Cashr download je de app gratis uit de Apple AppStore of uit Google Play.