Leuke Collega’s

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Leuke Collega’s

23 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Over Key-Factor

“iedere ondernemer een eigen secretaresse-op-afstand!”

De drijvende kracht achter Key-Factor is Josette Poels-Liberg , enthousiaste ondernemer en oud Hotello van de Hoge Hotelschool Maastricht. Zij constateerde een groeiende behoefte aan praktische maar vooral ook betrókken office support voor MKB-ers, makelaars, paramedici en andere vakmensen. Maar dan wel betaalbaar! Daarom biedt Key-Factor slimme officesupport op afstand. Vakkundige en betrouwbare ondersteuning voor ondernemers, 45 uur per week beschikbaar en inzetbaar wanneer u het nodig heeft. U betaalt voor onze handeling alleen wanneer wij ook daadwerkelijk voor u aan het werk zijn. Met ons team van 13 ervaren collega’s zijn onze klanten verzekerd van ware ambassadeurs die bereikbaarheid in een nieuwe dimensie plaatsen!

Met Key-Factor introduceert zij een werkwijze die Het Nieuwe Werken combineert met de zo belangrijke persoonlijke touch. Op budgetvriendelijke wijze passende ondersteuning bieden om ondernemers meer tijd te bieden voor hun eigen werk, daar draait het om! Josette: “ons vak is ongeloófelijk boeiend en leuk. Onze toegevoegde waarde is het laten excelleren van anderen. Hoe mooi is dat?

Josette is vakspecialist op het gebied van werkprocessen rondom klantcontact. Met haar uitgebreide kennis en passie voor het vak levert ze regelmatig bijdragen aan innovatieve veranderprocessen bij bedrijven en instellingen. U kunt haar volgen op Facebook en LinkedIn.

Wij zijn op zoek naar nieuwe, leuke collega’s!

Solliciteer direct of kom naar onze Open Dag op 21 of 27 augustus en speeddate met onze collega’s!

Key-Factor is innovatieve specialist in hoogwaardige virtuele office support. Elke werkdag ondersteunen wij vanuit ons kantoor in Opijnen onze 90 klanten met kundige en persoonlijke kantoorassistentie-op-afstand.

Onze werkdagen zijn dynamisch en lekker druk. Ons kundige en vrolijke team telt nu 15 collega’s en wij groeien sterk. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!