Klantenservicemedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservicemedewerker

22 juni 2020 Vacatures 0

Functieomschrijving

Als klantenservicemedewerker bij 123led.nl en 123accu.nl ben je zowel per telefoon als per e-mail het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Onze klanten komen met de meest uiteenlopende vragen en het is jouw taak om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je verkoopsignalen opvangt en de klant adviseert en informeert over de juiste producten.
Ieder gesprek dat je voert is anders. De ene klant help je met een factuur. De volgende klant heeft extra hulp nodig bij het uitzoeken van de gaafste lamp of de juiste accu voor een telefoon. Pas als elke klant tevreden is, ben jij dat ook! Natuurlijk gooien we je niet meteen in het diepe. Je collega’s van de webshops van 123-3D.nl en 123schoon.nl staan altijd klaar om je op weg te helpen.
Je komt terecht in een klein team waarin je veel samenwerkt met de andere shops, 123-3D.nl en 123schoon.nl. Je krijgt goede begeleiding, maar we verwachten ook veel initiatief van jouw kant. Ook zal het zo nu en dan voorkomen dat je even bijspringt op de klantenservice van de andere (hierboven genoemde) webshops.