Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice

29 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Parttime klantenservice- en webshop-medewerkers M/V

Voor de HiFi Klubben Webshop en Klantenservice zijn we op zoek naar part-time medewerkers

HiFi Klubben is de grootste leverancier van kwaliteits audio- en videoproducten in ScandinaviĆ« – sinds 1980! “Waar voor je geld” en een ongekend hoog service niveau zijn de kenmerken waar HiFi Klubben groot mee is geworden – met een klantenclub van ruim 900.000 leden! Sinds 2012 is HiFi Klubben actief in Nederland en inmiddels hebben we winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht!

Voor de HiFi Klubben Webshop en Klantenservice zijn we op zoek naar:

PART-TIME klantenservice- en webshop-medewerkers m/v

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het adviseren en begeleiden van onze klanten bij het maken van hun (online) keuze. Ook het verwerken van bestellingen die via de HiFi Klubben webshop zijn geplaatst en telefonische en schriftelijke ondersteuning horen hierbij. Tevens help je mee aan het actueel houden van de website.

Kennis van audio/TV-apparatuur en netwerken is een voordeel, maar zolang je er interesse in hebt, geen nood, wij zorgen ervoor dat je de nodige training krijgt. Belangrijker vinden we dat je meedenkt met onze klanten om ze de beste oplossing te bieden die bij ze past.

Werktijden zijn in overleg maar belangrijk is dat je ’s avonds en in de weekenden beschikbaar bent. Flexibiliteit is het toverwoord! We bieden je een leuke baan met een hoop zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. En uiteraard een passend en goed salaris!