Klantenservice medewerker VodafoneZiggo

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice medewerker VodafoneZiggo

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

De baan“Mijn tv-kastje geeft een foutmelding en geen één zender doet het!” Paniek bij de klant die je aan de lijn hebt, want hij wil vanavond via Ziggo Sport naar de Formule 1 kijken. Samen met de beller loop jij het stappenplan door. Het werkt: de zenders doen het weer! Je informeert meteen even of de beller ook een partner heeft die misschien niet zo van Formule 1 houdt. Dan kan jij meteen de Ziggo Extra Mediabox voorstellen. Zo kunnen ze tegelijkertijd op een andere TV, mobiel of tablet iets anders bekijken. En haal jij meteen je salestarget. Win – win!

Als klantenservice medewerker voor VodafoneZiggo help je met allerlei technische vragen. Een beetje affiniteit met de technische kant van televisie en internet heb je daarom wel. Maar alle ins en outs leer je tijdens de uitgebreide inwerktraining van 4 weken. We leren je álles wat je moet weten om een klant te helpen met storingen, het installeren van digitale televisie of een smartcard, en het realiseren van een draadloze internetverbinding.

Dit heb je in huis

 • Affiniteit met de technische kant van televisie en internet, maar ervaring hierin is geen eis.
 • Uiteraard beheers je de Nederlandse taal goed.
 • Commerciële instelling. Als je een verkoopkans ruikt, dan pak je hem.
 • Je bent in staat om een stappenplan samen met een klant nauwkeurig door te lopen en alles duidelijk uit te leggen aan de beller.
 • Bonuspunten verdienen? Dan heb je al wat ervaring als klantenservice medewerker of zelfs met producten als digitale televisie.

WerktijdenKlanten van VodafoneZiggo kunnen 7 dagen per week bellen tussen 8:00 en 22:00 uur. Dat betekent natuurlijk niet dat jij werkweken van 98 uur maakt! Je werkt op de dagen en tijden en die jou het beste uitkomen. Afhankelijk van jouw contracturen kan je 2 of 3 dagen per week blokkeren in de planning. Die dagen ben je dan sowieso vrij. Je werkt 2 avonden per week, tenzij je heel graag meer avonden wilt werken natuurlijk. En je werkt één weekenddag: de zaterdag óf zondag. Maar het komt ook vaak genoeg voor dat je het hele weekend vrij bent.

Dit krijg je van ons

 • Bruto uurloon van maximaal € 11,20 bruto per uur, inclusief vakantiegeld en bonus. Nemen we dankzij jou een nieuwe collega aan? Dan krijg je een bonus van € 400,- netto.
 • Flexibele werktijden op de momenten dat jij wilt werken.
 • Baanzekerheid: je start met een contract voor 7 maanden, bij goed functioneren wordt dit verlengd.
 • Supercentrale werkplek bij station Maastricht Randwyck. Reiskosten? Die vergoeden wij!
 • Je werkt onder de cao Facilitaire Contactcenters en alle regelingen die daarbij horen.
 • Zelfs als je niet fulltime werkt, zijn er doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld tot senior agent, supervisor, trafficer of trainer.
 • Vele andere extra’s zoals betaalde trainingen, vakantiegeld (8%) en vakantiedagen (minimaal 22 op fulltime basis), doorbetaalde korte pauzes, collectieve zorgverzekering, fitnessplan, uitjes en aanbiedingen van de bedrijven waar we voor werken.