Klantenservice Medewerker Sales (fulltime/parttime)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice Medewerker Sales (fulltime/parttime)

12 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Maxaro groeit hard! Kom jij ons team versterken?

Locatie: Roosendaal

Jij bent hét visitekaartje van Maxaro. Als Klantenservice Medewerker Sales ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten via WhatsApp, chat, mail en telefoon. Jouw missie is om de klant zo goed mogelijk te helpen met de vragen die zij stellen. Natuurlijk houd jij het commercieel resultaat in je achterhoofd op het moment dat je de klant zo goed mogelijk begeleidt door het online verkoopproces.

Door jouw enthousiaste en klantvriendelijke benadering maak je ambassadeurs van onze klanten. Je krijgt dagelijks veelzijdige vragen vanuit de klanten. Bijvoorbeeld over de producten op de webshop, de offertes die jouw collega’s van Sales eerder hebben opgesteld en diverse algemene vragen. Inhoudelijke vragen ga je ook zeker niet uit de weg. Door de kennis die je op doet tijdens de product trainingen weet je deze zo goed mogelijk te beantwoorden, dit tot grote tevredenheid van de klant. Jij wordt namelijk expert in je vak!

Je komt te werken in een jong team waarin jij graag de ondersteunende rol op je neemt. Als Klantenservice Medewerker Sales bied je namelijk ondersteuning aan jouw collega’s van de afdeling Sales. Zo verwerk je klantgegevens in het systeem en volg je commerciële acties op.