Klantenservice Medewerker Part Time

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice Medewerker Part Time

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Klantenservice Medewerker part time

24-37 uur per week

Dit is je op het lijf geschreven

Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen ben jij als medewerker Klantenservice / Customer Service het aanspreekpunt voor onze klanten en onze filialen. Je behandelt op een klantgerichte en gedreven manier klantvragen en -verzoeken die binnen komen via onze servicelijn, e-mail en/of social media. Je signaleert niet alleen, maar voelt je ook eigenaar van zaken en onderneemt actie waar nodig. Verder neem je graag initiatief, toon je lef en denk en handel je pro actief.

Jouw interieur

Voor onze Customer Service zoeken wij flexibel inzetbare collega’s met het servicehart op de juiste plaats. Ben jij opzoek naar een afwisselende en uitdagende baan en ben jij communicatief en administratief sterk? Dan is Medewerker Klantenservice bij Leen Bakker iets voor jou!
Wij vragen:

  • hbo / mbo 4 werk- en denkniveau
  • Inlevingsvermogen
  • Eigenaarschap
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
  • Beheersing van de Franse taal is een pré
  • Ervaring met CRM is een pré

Hier zijn wij trots op

Leen Bakker is een sterk groeiende, winstgevende organisatie met veel potentie. Ons Klantcontactcenter is blijvend in ontwikkeling zodat we onze klanten de beste service kunnen geven. Dat betekent dat je uitgedaagd wordt om mee te ontwikkelen en mee te groeien. Je gaat werken in een professioneel team waarin iedereen zichzelf kan zijn en jij je snel thuis zult voelen. Wil jij mee helpen bouwen om van Leen Bakker een volledige omnichannel woonretailer te maken, reageer dan snel.