Klantenservice medewerker bol.com

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice medewerker bol.com

6 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

  • Kom bij ons werken en verdien tot 10,94 per uur!
  • Buiten dit krijg je 22 vakantiedagen die je kunt plussen tot 26 vakantiedagen!
  • Kleine pauzes en trainingen worden bij ons volledig betaald
  • Baanzekerheid bieden wij natuurlijk ook; geen payrolling, geen uitzendbureau, er ligt gewoon een contract klaar en je komt direct bij ons in dienst
  • Donderdagavond Zumba? En zondagochtend bijkomen van je iets te drukke zaterdagavond? Bij ons krijg je flexibele werktijden. Geef vooral aan wanneer je echt niet kunt werken.

Maak jij graag mensen en klanten blij? Als bol.com klantenservice medewerker sta je heel dicht bij de klant van de grootste online winkel van Nederland en België. Die klanten maak je op 1.001 manieren blij. Bol.com is tevreden als al haar klanten blij zijn. En dat verandert alles. Klanten vertellen dat er ergere dingen op de wereld zijn dan een zoekgeraakt pakketje? Nope. Antwoorden van een belscript oprakelen? No way. Als bol.com klantenservice medewerker sta je klanten niet te woord, maar maak je ze blij. Whatever it takes. Je kan het met bol.com! Dat is dus een andere benadering dan hoe veel andere bedrijven hun klanten behandelen. Waar doe je dat? #peopleofTP in Tilburg.