Klantenservice Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice Medewerker

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Klantenservice Medewerker Parttime

Wil jij een bijdrage leveren aan de droom van onze studenten? Ervoor zorgen dat de studenten succesvol kunnen studeren? En heb jij affiniteit met klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou! Enthousiast geworden? Stuur ons dan je motivatiebrief plus een CV t.a.v. via de Reageer button.

Klantenservice Medewerker Parttime Vacature informatie

Locatie: Hilversum

Vakgebied: Klantenservice

Werkweek: 24-32 uur

Type: Starters

Opleidingsniveau: MBO

Dit zijn je werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Klantenservice voor 32 uur per week!

Als Medewerker Klantenservice zorg je ervoor dat onze studenten zorgeloos kunnen studeren. Onze studenten komen bij jou terecht met alle praktische vragen rondom het studieproces. Dit zijn vragen over de online leeromgeving, examens, praktijkdagen, lessen en ingeleverde opdrachten. Iedere student heeft andere vragen en zit in een andere (studie) situatie. Met jouw probleemoplossend vermogen zorg je ervoor dat iedere student een goed antwoord en passende oplossing krijgt.

Om de vragen goed te kunnen beantwoorden schakel je veel met andere afdelingen. Je houdt het belang van de student in de gaten, maar ook dat van de organisatie. Jij bent het visitekaartje. Het is dus belangrijk om hierin de juiste balans te vinden. Dit kun jij als geen ander!