Klantenservice medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice medewerker

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Meters maken doen we samen!
In het team begin je als junior klantenservicemedewerker waarbij je het eerste aanspreekpunt voor klanten en dealers van Tuinmaximaal wordt. Je zorgt er voor dat het bestelproces van begin tot einde soepel verloopt. Dit begint met een adviserende rol naar klanten en/of een van de honderden dealers van Tuinmaximaal via mail, telefoon of in de showroom. Na het adviseren en overleggen over de mogelijkheden worden door jou orders administratief afgehandeld en help je met de routeplanning van deze orders voor een van de montage- of leverteams van Tuinmaximaal. Kortom heb je een heel afwisselend takenpakket en vliegt de tijd voorbij.

Doorgroeien bij Tuinmaximaal
Binnen Tuinmaximaal is het mogelijk om door te groeien naar een Medior-functie, waarbij je een breder takenpakket krijgt en het aanspreekpunt wordt voor junior medewerkers. Bij goed functioneren zijn er extra doorgroeimogelijkheden richting senior medewerker.

Voorbeelden van de te verrichten werkzaamheden:
– Consumenten en dealers van Tuinmaximaal adviseren in de showroom, per telefoon of mail.
– Administratieve afhandeling van bestellingen.
– Offertes opstellen voor klanten en dealers.

Werktijden en locatie:
Een 24-, 32-, of 40-urige werkweek waarbij je op basis van 40 uur gemiddeld 75% van de zaterdagen en zondagen werkt. Doordeweeks zijn wij geopend van 09:00 tot 21:00 waarbij we werken met een vroege en late dienst welke op basis van voorkeuren worden ingepland. De werkzaamheden verricht je op de Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven.