Klantenservice Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice Medewerker

20 juni 2019 Vacatures 0

Klantenservice Medewerker

Wil jij een bijdrage leveren aan de droom van onze studenten? Ervoor zorgen dat de studenten succesvol kunnen studeren? En heb jij affiniteit met klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou! Enthousiast geworden? Stuur ons dan je motivatiebrief plus een CV t.a.v. via de Reageer button.

Solliciteer direct

Error

Klantenservice Medewerker Vacature informatie

Locatie: Hilversum

Vakgebied: Klantenservice

Werkweek: 32-40 uur

Type: Starters

Opleidingsniveau: MBO

Solliciteer direct

Dit zijn je werkzaamheden

Wij zijn per direct voor 32-40 uur per week op zoek naar praatgrage Klantenservice Medewerkers!

Als Klantenservice Medewerker ben jij hét visitekaartje en vaste aanspreekpunt van onze studenten. Je zorgt ervoor dat onze studenten zorgeloos kunnen studeren. Zij kunnen telefonisch, per e-mail en chat bij jou terecht met praktische en complexe vragen rondom hun studieproces. De praktische vragen gaan onder andere over de online leeromgeving, examens, praktijkdagen, lessen en ingeleverde opdrachten. De complexere vragen gaan bijvoorbeeld over de persoonlijke omstandigheden van de student, problemen in de studievoortgang en klachten. Om de vragen goed te kunnen beantwoorden schakel je veel met andere afdelingen. Je bent soms wat langer bezig met iets uitzoeken, omdat geen enkele vraag of student hetzelfde is. Dit vind je geen probleem!

Met jouw probleemoplossend vermogen zorg je ervoor dat iedere student een goed antwoord en passende oplossing krijgt. Je zorgt er altijd voor dat de belangen van de student en onze organisatie in balans zijn

Kortom: een baan vol afwisseling en veel klantcontact waardoor geen dag hetzelfde is!