Klantenservice Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice Medewerker

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Werken bij Sanitairwinkel.nl

Oproepkracht voor zaterdag en in de avonden tot 20.00 uur

“Ik ben pas tevreden wanneer mijn klant tevreden is

“De wereld van de Klantenservice

Dagelijks vinden duizenden mensen hun weg naar de website van Sanitairwinkel of de showrooms. Deze bezoekers kunnen zo nu en dan vragen hebben. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk informatie op voorhand al te geven. Maar omdat vragen soms zo specifiek zijn, zijn we ook goed bereikbaar per telefoon, email, chat en social media!

In je rol als Medewerker Klantenservice fungeer je als eerste aanspreekpunt van Sanitairwinkel en draag je de verantwoordelijkheid om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Deze vragen zijn heel veelzijdig: vragen over producten, vragen over bestellingen, after sales. Je kan het zo gek niet bedenken! Je dag start met het voorbereiden van je werkzaamheden en het aannemen van de telefoon. Daarnaast kunnen klanten vragen stellen per mail, dit gaat dag en nacht door. Naast dat je druk bezig bent met de telefoon en je mail kunnen de klanten je ook bereiken per chat. Aan het einde van de werkdag kijk je terug op een zaterdag of een avond waarbij je weer veel klanten blij hebt kunnen maken! Dit alles maakt deze functie tot een uitdaging.

De standplaats van de functie is Rosmalen .

We zoeken een collega die zich prettig voelt in een dynamische en soms hectische omgeving. Een persoon met humor en de passie om mensen te helpen. Je bent werkzaam in een hecht team en op een afdeling waar volop wordt gelachen.