Klantenservice avond

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantenservice avond

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

De ideale bijbaan! ’s Avonds werken als klantenservicemedewerker bij 123inkt.nl

Bij 123inkt.nl geven wij onze klanten graag de allerbeste service. En dat betekent dat we ook ’s avonds bereikbaar zijn voor vragen. Op ons kantoor in Nederhorst den Berg (omgeving Hilversum) staat ons klantenserviceteam dagelijks tot 22 uur klaar voor klanten. Ben jij op zoek naar een bijbaan in de avonduren, bijvoorbeeld naast je studie? Dan is een baan als klantenservicemedewerker bij 123inkt.nl ideaal voor jou!

Wat ga jij doen?
Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. En dat zijn er ondertussen al meer dan 2,5 miljoen! Je kunt je wel voorstellen dat zij de meest uiteenlopende vragen stellen. Aan jou de uitdaging om elke vraag naar tevredenheid te beantwoorden. Dit doe je telefonisch, per e-mail en via de chat. De vragen die je krijgt zijn zowel afkomstig van particulieren als van zakelijke klanten.

Elk gesprek dat je voert is anders. De ene klant help je met een factuur. De volgende klant heeft extra hulp nodig bij het installeren van zijn nieuwe toner. Weer een andere klant is op zoek naar een bijzonder soort fotopapier. Jij gaat navragen of wij dit kunnen leveren, zodat ook deze klant geholpen kan worden. Pas als elke klant tevreden is, ben jij dat ook!

Natuurlijk gooien we je niet meteen in het diepe. Je (senior) collega’s van het klantenserviceteam staan altijd klaar om je op weg te helpen. In onze producttrainingen leer je direct alles wat je moet weten over printers. Ook op communicatievlak zorgen we ervoor dat je jezelf kunt blijven verbeteren. Zo kan ook jij doorgroeien naar medior of zelfs senior klantenservicemedewerker bij 123inkt.nl.