Klantadviseur

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantadviseur

25 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Klantadviseur

• Lever je een proactieve bijdrage aan mogelijke oplossingen voor eventuele knelpunten. Mede hierdoor wordt Aon de beste adviseur!

• Je bent in het bezit van Wft basis en schadeverzekeringen particulieren of je wil deze graag behalen.

• Je hebt minimaal een diploma op mbo niveau.

• Flexibel inzetbaar: je bent af en toe bereid om ook in de avond te werken (in overleg met je leidinggevende).

Een zelfstandige baan bij een groeiend bedrijf met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en op termijn door te groeien. Hierbij bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste dertiende maand en een bonusregeling. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 (€2.000 tot €3.200 bruto per maand). De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Wij bieden een reiskostenvergoeding, korting op zorg- en andere verzekeringen en een goede (want premievrije) pensioenregeling.

Aon Nederland
Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.
We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf.
In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.
Aon Wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York.

Heb je interesse? Solliciteer dan via de button ‘Solliciteer direct’. Wij ontvangen graag je CV!
Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij , Recruiter via telefoonnummer . Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je mailen met Jolanda Slob, manager van de afdeling, via:
Naast de gespreksrondes kan een assessment of business case onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.