Klantadviseur

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klantadviseur

15 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

De ☀ laten schijnen bij onze klanten, dat is wat je gaat doen als Klantadviseur bij Zonneplan. Elke dag mag je mensen blij maken met een persoonlijk Zonneplan waardoor zij flink kunnen besparen en wij samen kunnen bijdragen aan een mooiere wereld.

Met een groep van inmiddels 140 collega’s werken wij hard aan onze missie om heel Nederland te verduurzamen. De cultuur bij Zonneplan is open en informeel; af en toe zie je Dennis rondrijden op de elektrische step van Koen en elke vrijdagmiddag luiden we het weekend in met een vers getapt biertje van eigen tap. We zijn niet hiërarchisch (anti-hiërarchisch eerder) en we combineren business graag met pleasure . Wat dacht je bijvoorbeeld van onze kersttruienactie ? Of de Zonneplan UEFA Champions League Lounge ? Maar onze cultuur is vooral iets wat je moet ervaren, zien we je snel?

Bij Zonneplan vinden we het belangrijk dat iedere klant een persoonlijk en eerlijk advies ontvangt.
Door telefonisch in gesprek te gaan met de klant breng je de situatie in kaart en bedenk je wat voor deze specifieke klant de beste oplossing zal zijn. Met jouw communicatieve skills weet je precies hoe je elke klant het beste kan aanspreken en door er een persoonlijk tintje aan te geven, geef jij de klant de ultieme Zonneplan ervaring.