Klant Ondersteuner

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Klant Ondersteuner

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die van zich doet spreken. Met gedurfde projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven. Maar vooral met een visie die ‘net ff anders’ is. Want bij onze corporatie staat niet het vastgoed centraal, maar het ondersteunen van mensen die vooruit willen in het leven. En dat doen we met passie!

Waar ligt de focus?

Er is behoefte aan een enthousiaste, hands-on-professional die productie kan maken en goede communicatieve eigenschappen bezit. De werkzaamheden bestaan onder andere uit ontvangst van huurders en bezoekers, telefoon en mail beantwoorden en verwerken met daarnaast eenvoudige beheertaken zoals huuropzeggingen verwerken, opplusvoorzieningen beoordelen en verzoeken tot samenwoning/ inwoning beoordelen en verwerken. Als klantondersteuner ga je deel uitmaken van team Wonen. Team Wonen is verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de bewoners van de woningen van Trudo op gebied van klantcontact, bijzondere verhuur, beheer en leefbaarheid.

Wat willen we graag van jou?

Ben jij niet bang om op mensen af te stappen en vind je het leuk om als eerste aanspreekpunt te fungeren van Trudo? Heb jij ervaring met front office werkzaamheden en vind je het prettig om zelfstandig aan de slag te gaan?
Jij bent het gezicht van Trudo en daarom verwachten wij dat jij representatief en communicatief vaardig bent. Ook ben je in staat om snel te kunnen schakelen en zelfverzekerd op mensen af te kunnen stappen. Heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring en goede kennis van het MS-Office pakket? Ben jij de persoon waar naar wij zoeken?

Waarom wil je bij ons werken?

Naast onze inhoudelijke ambitie om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we ook leuke collega’s. We hebben een mooie werkplek en een goede werksfeer, waar ruimte is voor humor.
We kennen een prima CAO Woondiensten en een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Waar moet je zijn?

Word je enthousiast van bovenstaande omschrijving en herken je jezelf als een persoon die communicatief sterk is, klantgericht en administratieve ervaring heeft? Reageer dan op deze functie door een motivatiebrief met jouw CV te sturen naar: