Kassamedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Kassamedewerker

27 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Kassamedewerker Heiloo

Bel ons:

Kassamedewerker

Wil jij werken in een gezellig team? Ben je klantvriendelijk en flexibel? Sluit je dan aan bij ons team in Heiloo! Wij zijn opzoek naar een enthousiaste kassamedewerker!
Wie zijn wij?

DekaTuin is een tuincentrum met een breed, vernieuwend en kwalitatief goed assortiment voor tuin, huis en dier. We zijn een gezellig tuincentrum met voor ieder wat wils. Wij geloven dat alles wat groeit en bloeit onze klanten elke dag een beetje blijer maken. En dat is nou precies waar we het voor doen.

Functie omschrijving 
Als kassière ben je het visitekaartje van de winkel. Je zorgt dat klanten de winkel met een goed en blij gevoel verlaten. We hechten bij DekaTuin veel waarde aan klantvriendelijkheid. Onze kassamedewerkers helpen klanten met plezier, vlot en vriendelijk. Je werkt zorgvuldig en verantwoordelijk. Op drukke dagen ben je bereid het hoofd koel te houden. In deze functie gaan zelfstandigheid en samenwerken samen. Terwijl je alleen achter de kassa zit, kun je altijd rekenen op collega’s. Als het heel druk is, opent je collega een extra kassa en aan het einde van de dag zorgen jullie er samen voor dat alles klaar is voor de volgende dag. Je werkt in een team met medewerkers met een vast dienstverband en medewerkers die hun werk combineren met hun studie.
DekaTuin is zeven dagen per week open waardoor je op diverse tijden en dagen kunt werken welke zoveel mogelijk aansluiten bij onze en jouw beschikbaarheid. Dit is zowel doordeweeks als in het weekend.
Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
– Klanten op een juiste manier laten afrekenen;
– Zorgen voor een goede doorstroming, we houden de rij graag zo kort mogelijk;
– Vragen van klanten beantwoorden;
– Even geen klanten? Dan help je collega’s in de winkel.

Wat bieden wij jou? 
– Een fijne werkomgeving;
– Een divers team met jonge en enthousiaste teamplayers;
– Flexibele werktijden;
– Leuk salaris;
– Personeelskorting op onze producten;
– Parttime dienstverband 0-12 uur (eventueel meer uur in overleg)
Hebben wij jouw interesse gewekt, wordt je graag onze nieuwe kassamedewerker en ben je minimaal 16 jaar? Stuur dan snel jouw motivatie en CV op naar of vul hieronder het formulier in.

Kassière Heiloo

Op de hoogte blijven van onze acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Abonneer u op onze nieuwsbrief