Kassamedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Kassamedewerker

23 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Kassamedewerker (parttime/fulltime) Budel m/v

Van 19-07-2019 Locatie Budel (NL) Uren Fulltime en Parttime Opleiding n.v.t.

Solliciteren Solliciteer met CV community

Kassa medewerker (parttime/fulltime)

JE TAKEN
Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijbehorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkels. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker, zodat ze graag bij terugkomen. Ook help je met vakkenvullen in de winkel!
JE PROFIEL
• vlotte, klantvriendelijke en representatieve instelling
• een servicegerichte mentaliteit
• stressbestendig en flexibel
• collegiale werkhouding
• ervaring is niet vereist; schoolverlaters zijn welkom; indien nodig krijg je een opleiding binnen ons bedrijf
• bereidheid om op een vaste koopavond en iedere zaterdag te werken

ONS AANBOD

Vast werkrooster in een aangename werksfeer in een dynamisch bedrijf in volle expansie. Een salarispakket in overeenkomst met je achtergrond en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Budel (Winkel)

is een middelgrote handelsonderneming die al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in tuinmachines, tuinmeubelen met accessoires, gereedschappen, heaters, generatoren, doe-het-zelf-producten, enz.
De hoofdvestiging in Budel (NL) heeft winkelfilialen in Budel (NL), Dongen (NL), Landgraaf (NL), Schijndel (NL) en Opglabbeek (B). Het distributiecentrum is gelegen in Overpelt (B), vlakbij de grens met Nederland. De eigen wereldwijde import en gedurfde in- en verkooppolitiek zorgen nu al jaren voor lage prijzen en een spectaculaire groei van het bedrijf.