Kassamedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Kassamedewerker

21 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Je bent hier:

Ben jij met een glimlach op je gezicht klant- en servicegericht en zoek je een leuke bijbaan of parttime baan? Kom werken bij onze vestiging in Eindhoven!

Datum plaatsing: 19 juni 2019 Vacaturenummer: 1049703 Dienstverband: Parttime Vestiging: Eindhoven Niveau: LBO/VMBO/MAVO

De organisatie

Op 8 april 2008 is HANOS Eindhoven geopend. Het pand met 17.000 m2 winkeloppervlakte, bevat naast alle reguliere afdelingen zoals vers, food, non-food ook een grote showroom voor het assortiment van onze partners Kaja Horeca Interieur en grootkeukentechniek.
Dat HANOS Eindhoven in de ‘Stad van de Techniek’ is gebouwd is terug te zien in het DNA van de groothandel: innovatie staat hoog in het vaandel. Uiteraard gepaard met een diep én breed assortiment en uitmuntende service.

De afdeling

Onze afdeling Bedrijfsbureau houdt zich dagelijks bezig met vragen en meldingen van klanten, van het Bedrijfsbureau en de logistiek binnen de vestiging. Zij zorgen ervoor dat onze klanten optimaal bediend worden door passende oplossingen te bieden. Daarnaast is het van belang dat de oorzaak wordt achterhaald, zodat dit ter verbetering teruggekoppeld kan worden aan de betreffende afdeling.

De functie

Voor HANOS Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker Kassa. (Het is belangrijk dat je beschikbaar bent op zaterdag en af en toe op een avond doordeweeks.)) Je zorgt voor een correcte afrekening van de door de klant gekochte producten.
Als Kassamedewerker verleen je een prettige service en zorgt voor een juiste kassabon/factuur. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor alle overige voorkomende werkzaamheden op de kassa afdeling. Kortom: je bent ons visitekaartje: door jou komt onze klant graag terug naar onze vestiging!