Kassa Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Kassa Medewerker

21 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Kassa medewerker, parttime 24 uur 
Kookpunt, Noordplein
Voor onze winkel zoeken wij een parttime kassamedewerker (24 uur). Indien je beschikbaar bent in het weekend en af en toe door de weeks, ben je misschien de persoon die we zoeken.
Als kassa medewerker voer je allerhande kassa werkzaamheden uit. Afrekenen van producten, doorverwijzen van klanten naar de desbetreffende afdeling. Opruimen/schoonmaken rondom de kassa. Verder zorg je samen met je collega’s voor een aantrekkelijke presentatie en uitstraling voor onze winkel. Als kassa medewerker ben je het visitekaartje van Kookpunt!
Functie-eisen:
Kassa ervaring is een pre, passie voor “good food and good tools”. Teamplayer met gevoel voor service en klantvriendelijkheid. Affiniteit met alles wat met koken te maken heeft. Je houdt van contact met klanten en verder ben je flexibel inzetbaar, enthousiast en gemotiveerd. Je bent bereid om op koopavonden en in de weekenden te werken.
Arbeidsvoorwaarden:
Kookpunt biedt een leuke baan in een enthousiast team. Wij bieden een marktconform salaris. 10% personeelskorting op het gehele Kookpunt assortiment.