Junior Online Reisspecialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Junior Online Reisspecialist

11 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

(Junior) Online Reisspecialist

(Junior) Online Reisspecialist, 32-40

Droom jij van een carrière in de reisbranche? Ben jij een starter op de arbeidsmarkt, met een afgeronde toerisme opleiding en ben je commercieel met een servicegerichte instelling? Dan zoeken wij jou!
Wat ga jij doen?

Je wordt werkzaam op ons Service Center in ons team met Online Reisspecialisten. We hebben ons Service Center ingericht in 4 verschillende disciplines: boekingen, support, sales en care. Jij wordt door ons opgeleid zodat je geheel zelfstandig werkzaam wordt op alle 4 de disciplines. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde!
Klanten sta je te woord via de telefoon of online via de mail en de chatfunctie op onze website. Je krijgt zeer uiteenlopende vragen: van hulp bij het bijboeken van koffers tot aan het uitzoeken van een jubileumvakantie voor klanten die 40 jaar getrouwd zijn en met het hele gezin op vakantie willen. Je zorgt er elke dag voor dat iedere vakantie tot in de puntjes geregeld is: van administratief verwerken nadat de klant online heeft geboekt tot aan terugkomst na hun vakantie. Jij maakt het mogelijk dat jouw klant de vakantie krijgt waar hij/zij van droomt!