Junior Klantenservicemedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Junior Klantenservicemedewerker

4 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij net klaar met je opleiding en is het jouw gave om mensen blij maken? Ben jij daarnaast klantvriendelijk en weet jij overal wel een oplossing voor? Als jij je direct in deze eigenschappen herkent ben jij onze ideale kandidaat! Kabelshop.nl is een jong, ambitieus én gezellig bedrijf en omdat we enorm groeien, zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Samen met je collega’s ben jij het directe aanspreekpunt voor al onze klanten. Je vindt het leuk om telefoongesprekken te voeren en contact te onderhouden op social media. Het is daarbij belangrijk dat je service- en resultaatgericht te werk gaat. Je kunt je daarbij moeiteloos inleven in de klant, zodat je keer op keer met de juiste oplossing komt. Niks is jou te gek en je weet altijd alles zo te verwoorden dat iedereen met een tevreden gevoel terugdenkt aan jouw service. Je zult hierin begeleid worden door je collega’s van de klantenservice. Als zowel jij als wij tevreden zijn, is er de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.
Gemiddelde werkdag

09.00
Tijd voor een nieuwe dag! Je collega heeft koffie voor je gezet en je beantwoordt de eerste telefoontjes van die dag.

11.00
Je bent inmiddels lekker op stoom. Je hebt al meerdere klanten met succes kunnen helpen. Je weet niet hoe je een moeilijke klant moet helpen, gelukkig helpt jouw collega je om tot een goede oplossing te komen.

13.00
Tijd voor de lunch, jullie bespreken de legendarische vrijdagmiddagborrel van afgelopen week.

15.00
Je verdiept je in een nieuw product zodat je goed op de hoogte bent en de juiste technische kennis kunt leveren aan de klant. Even later krijg je een foto binnen op WhatsApp over welke kabel nodig is voor de ingang die op de foto staat. Je geeft de klant passend advies en maakt de bestelling in orde.

17.30 
Tijd om naar huis te gaan! Het geeft je iedere dag weer een kick als je alle vragen goed hebt kunnen afhandelen en vandaag was weer zo een dag.
Wat vragen wij?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een klantgerichte werkhouding
  • Je beschikt minimaal over basiskennis van Microsoft Office
  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)
  • Je hebt een flexibele werkhouding
  • Je bent leergierig en houdt van aanpakken
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring als medewerker van een klantenservice of callcenter is een pré