Hulpkracht Megastore

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Hulpkracht Megastore

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

×

Sollicitatie: Hulpkracht Megastore

Hulpkracht Megastore

Hulpkracht
Wat ga je doen?
Als Hulpkracht zorg jij er samen met je collega’s voor dat de winkel er aantrekkelijk uitziet. Je adviseert klanten en je verricht kassawerkzaamheden, waarbij je altijd servicegericht optreedt.
Dit doe je samen met een team van leuke collega’s in een prettige werkomgeving. Je zorgt er dus samen voor dat onze klanten zich thuis voelen bij ons en daarom graag bij ons winkelen.
Wat verwacht Prénatal van jou?
Het belangrijkste is dat je werken in een winkel en omgaan met klanten leuk vindt. Daarnaast willen wij graag dat je je thuis voelt bij ons en dat je plezier hebt in je werk. Je houdt van aanpakken en afwisseling en je bent kritisch en zorgvuldig.
Op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) hebben we je hard nodig; dat is voor jou ook vanzelfsprekend.
Wat biedt Prénatal jou?
• Een leuke bijbaan waarin je goed kunt bijverdienen en een meerwaarde kunt zijn voor onze klanten.
• Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.
• Werktijden die altijd afgestemd zullen zijn op je schooltijden.
• Korting op ons eigen assortiment.
Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.