Hotel

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Hotel

2 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Leidinggevende Hotel (28-32 uur)

Ben jij een resultaatgerichte leidinggevende die graag in de dienstverlening werkt? Grijp jij kansen om een optimale omgeving voor onze (zorg)professionals én patiënten te creëren? Sluit je dan aan bij de productgroep Hotel van Amphia.

Dienstverband: 1 jaar

Uren per week: 28-32 uur

Sluitingsdatum: 18-8-2019

JOUW uitdaging

De productgroep Hotel heeft dienstverlening en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Als leidinggevende Hotel:

  • Ben je verantwoordelijk voor het direct leiding geven aan de medewerkers van de afdeling zoals de inzet en planning van personeel, de organisatie en uitvoering van dagelijkse werkzaamheden en het voeren van de diverse personeelsgesprekken, zoals “Het Goede gesprek” en verzuimgesprekken;
  • Zie je toe op de kwaliteit en kwantiteit in het desbetreffende aandachtsgebied en draagt zorg voor de verbetering hiervan;
  • Participeer je namens Hotel in diverse projecten in het kader van de ‘vernieuwbouw’ van Amphia, waar het gaat over het nieuwe voedings- en serviceconcept.

JOUW werkomgeving

De productgroep Hotel is onderdeel van de Kenniskern Facilitair Bedrijf en verzorgt eten en drinken en daaraan gerelateerde werkzaamheden op de verpleegafdelingen aan patiënten en bezoekers. Er wordt gestreefd naar een professionele en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Eind november 2019 wordt het nieuwe ziekenhuis in gebruik genomen en komt er een nieuw service- en voedingsconcept. Op dit moment lopen er een groot aantal projecten om dit nieuwe concept op een goede manier te implementeren.

Wat breng je mee?

Je bent een ervaren leidinggevende en je bent in staat om medewerkers op een positieve manier mee te nemen in veranderingen. Je bent een stevige persoonlijkheid, je kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig. Je hebt specifieke kennis met betrekking tot het vakgebied en je hebt affiniteit met de gezondheidszorg. Verder ben je klantgericht, stressbestendig, oplossingsgericht en heb je ervaring met projectmatig werken.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van de facilitaire dienstverlening is een pré;
  • Aantoonbare projectervaring;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Affiniteit met technologische innovaties binnen het vakgebied;
  • Kennis van de richtlijnen Wet Infectie Preventie/HACCP.