Hostess

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Hostess

15 januari 2019 Vacatures 0

unctieomschrijving

Ben jij die assertieve en klantgerichte hostess die gaat voor resultaat? Haal jij voldoening uit het in de watten leggen van onze klanten en voel jij je prettig in een commerciële omgeving? Als hostess krijg jij de kans om gastvrijheid en klantvriendelijkheid te combineren met jouw commerciële kwaliteiten!
Als hostess ben je het visitekaartje van de showroom en heb je een commercieel ondersteunende rol richting onze verkopers. Je bent verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst van onze klanten, informeert naar de wensen en leidt de klant rond in de showroom. Ook voorzie je onze klanten van lunch, drankjes en iets lekkers bij de koffie en zorg jij ervoor dat klanten zich volledig thuis voelen in onze showroom. Daarnaast ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s en beantwoord je vragen van klanten. Ook heb je diverse administratieve taken zoals het verwerken van gegevens in ons computersysteem. Vanzelfsprekend streef je naar een optimale klanttevredenheid.
Jij bent ondernemend en commercieel ingesteld en zorgt er voor dat de vestiging het maximale resultaat bereikt. Door jouw aanpak weet jij het ‘ Piet Klerkx ‘ over te brengen op onze klanten waardoor zij met enthousiasme in gesprek gaan met onze verkopers.