Hostess

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Hostess

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Parttime (14 uur)

Als hostess ben je het stralende middelpunt van Frame Offices in Alphen aan den Rijn. Samen met je collega’s creëer en onderhoud je een inspirerende en levendige werkomgeving voor alle huurders en ontvang je hun gasten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen en zorg je ervoor dat het gebouw volledig operationeel is en dat de processen soepel verlopen.
De openingstijden van Frame Offices zijn op alle werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur. Deze functie is parttime verdeeld over 2 dagen.

Een greep uit jouw werkzaamheden:
• Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor ontvangstruimte en receptie alsof het een hotellobby is;
• Je neemt de telefoon aan voor Frame Offices, maar ook voor onze huurders;
• Tevens ben je gastvrouw voor de gasten en schenk je met plezier een kopje koffie voor ze in;
• Je bent verantwoordelijk voor de reserveringen van vergaderzalen, verzorgt de post, onderhoudt contact met huurders, de horeca-exploitant en andere locaties van Frame Offices.

Ben jij enthousiast? En beschik je over:
• Een representatief voorkomen;
• Een positief en opgeruimd karakter met een ijzersterk geheugen;
• Een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding richting hotelschool/ facilitaire dienstverlening of secretarieel;
• Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
• Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. En ben je woonachtig in Alpen aan den Rijn of omgeving en kom je bij voorkeur met de fiets of het OV: Lees dan verder.

Jouw werkomgeving:
Frame Offices ligt aan de rand van Alphen aan den Rijn, direct aan de N11, in het voormalig kantoor van de Rabobank. Een prachtig licht pand met legio mogelijkheden en faciliteiten voor bedrijfsvoering; ruime kantoorunits, aantrekkelijke flexwerkplekken en complete, moderne vergaderruimtes met verschillende zaalgroottes. Kortom, alles is aanwezig.De nadruk ligt hier op het creëren van een sterk sociaal verblijfsklimaat waarbij men elkaar kan ontmoeten in een informele setting. Frame Offices vervult een hoofdrol binnen dit gebouw. Er zijn al een aantal grote huurders. Samen met jouw collega’s ga je je schouders eronder zetten om van Frame Offices Haarlem een succes te maken!

Wat bieden wij je?
• Een baan bij een prachtig bedrijf met grote ambities;
• Een fijne werksfeer met leuke collega’s die graag samenwerken op de Frame Offices manier: zelf een stap extra zetten, altijd kansen zien en voortdurend klantgericht denken;
• Een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling;
• Salarisindicatie tussen € 11,00 en € 13,00 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben je nog steeds enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv met pasfoto te sturen via . Vermeld de functie en locatie duidelijk in het onderwerp.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.frameoffices.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Waarmee kunnen wij u helpen?Vragen over de kantoor- of vergadermogelijkheden bij Frame Offices? Bel ons hoofdkantoor of neem direct contact op met de gewenste locatie. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!