Hospitality Medewerker (24 uur)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Hospitality Medewerker (24 uur)

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wil jij het verschil maken?

Wij zoeken per direct een:

 

Hospitality Medewerker  (24 uur)

 

Wat ga je doen?

Als hospitality medewerker ben jij het gezicht op onze locatie Atlantisplein gevestigd in stadsdeel Oost. De woonvoorziening Atlantisplein is een 24-uurs woonvoorziening voor dak- en thuisloze jongeren van 18 tot 23 jaar. De jongeren worden begeleid om straks zo zelfstandig mogelijk te functioneren, waarbij wij samenwerken met diverse instellingen en instanties binnen ons uitgebreide netwerkt. Jij hebt in deze begeleiding een belangrijke rol bij het structureren van de dagelijkse gang van zaken op de woonvoorziening en in het dagelijkse leven van de jongere. Je biedt ondersteuning bij o.a. woonvaardigheden en fungeert daarnaast als aanspreekpunt voor de praktische vragen en problemen.

Op het Atlantisplein willen wij jongeren een tijdelijk onderdak bieden, in een veilige, prettige en gezonde omgeving. Als hospitality medewerker weet jij een prettige sfeer te creëren, waardoor onze jongeren zich thuis kunnen voelen. Je deelt informatie over wat jij signaleert en observeert met de Assistent Manager en de ambulante begeleiders. Je bevordert de goede leefsituatie en je ziet toe op de naleving van huis- en veiligheidsregels. In conflictsituaties treed je de-escalerend op en je schakelt waar nodig achterwacht/politie/crisis- of andere nooddiensten in.

Je hebt tot slot een aantal administratieve taken, zoals afhandelen van telefoon en post, agendabeheer van vergaderruimtes en voorraadbeheer. Je werkt hierbij samen met (cliënt)vrijwilligers en geeft hen hierbij het gevoel dat ze welkom zijn en dat ze er toedoen.

In de begeleiding van de jongeren willen wij aansluiten bij de eigen kracht van de jongeren om die in te zetten bij het realiseren van hun doelen. Het vizier is toekomstgericht. Ook jouw ondersteuning is er dus altijd op gericht om de cliënten te helpen maatschappelijk en sociaal (weer) zelfredzaam te worden. Je levert een wezenlijke bijdrage aan het terugkeren en participeren in de maatschappij van cliënten en het duurzaam doorstromen naar lichtere woonvormen. Hiermee maak jij een verschil.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

 • VMBO werk en denkniveau;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, waarmee jij op een ontspannen manier contact legt met de jongeren op onze voorzieningen, een prettige en veilige sfeer weet te scheppen, maar ook in staat bent om indien nodig grenzen te stellen, deze te bewaken en de-escalerend op te treden;
 • Gericht op de mogelijkheden van mensen en situaties, op zoek naar de beste resultaten;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Optimistisch, met het vermogen tot het zoeken van verandering;
 • Het kunnen overhandigen van een VOG.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan voor 24 uur per week in wisseldiensten;
 • Een contract initieel voor de duur van een jaar;
 • Salaris conform schaal 3 van CAO Sociaal werk, min. € 1.757,- en max. € 2.392,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Vanwege een CAO-wijziging worden deze bedragen per 1 september 2019 aangepast: min. € 1.814,– en max. € 2.470,– bruto per maand bij 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van je werkervaring.
 • Vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,3% (onderdeel Individueel Keuze Budget);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO plus opleidingsfaciliteiten, waaronder trainingen op het gebied van motiverende gesprekstechnieken, de-escalerende technieken en BHV. Daarnaast kent de organisatie een aantrekkelijke tegemoetkoming reiskosten woon-werk verkeer;
 • Een leuke werkplek binnen een collegiaal team in een dynamische omgeving.