Hospitality Host(ess) voor Deloitte

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Hospitality Host(ess) voor Deloitte

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Spirit zoekt: Hospitality Host(ess) voor Deloitte

Wil jij het gezicht zijn van Deloitte in een gloednieuw pand? Ben jij een gastheer/gastvrouw in hart en nieren en bezorg jij gasten een ultieme hospitality beleving? Dan is onze vacature voor Hospitality Host(ess) wellicht iets voor jou!

Service met een beetje extra

Een baan als hospitality host(ess) bij Spirit Hospitality Services is waarschijnlijk net even anders dan je gewend bent. Gasten ontvangen vanachter een servicebalie is verleden tijd. Van binnenkomst tot vertrek geef jij ze een ervaring om nooit te vergeten. De kunst is om de gast volledig te ontzorgen. Zo anticipeer je op elke situatie en probeer je dienstverlenende oplossingen aan te dragen nog voordat er een probleem kan ontstaan. Je bent een echte regelaar die met passie en creativiteit 5*-service tot in detail uitdraagt. Je overige taken bestaan uit: vergaderruimtes reserveren, presentaties klaarzetten, catering reserveren en taxi’s bestellen, voor jou is geen verzoek te gek! Heb jij gastvrijheid in je DNA en is deze job jouw op je lijf geschreven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

  • Een dynamische, zelfstandige functie (oproepbasis);
  • Een baan waarin ondernemendheid en zelfstandigheid centraal staan;
  • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
  • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.