Frontoffice Medewerker Publiekszaken

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Frontoffice Medewerker Publiekszaken

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Naar Zeist.nl

***Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Interne kandidaten die geschikt zijn hebben voorrang***

Frontoffice medewerker Publiekszaken
Voor 32 uur per week voor de duur van 1 jaar (met optie op verlenging)

Dit doe je
Als frontoffice medewerker publiekszaken ben jij het visitekaartje van de gemeente. Klantgerichtheid en een goede dienstverlening richting burgers staan bij jou hoog in het vaandel. Heb jij ervaring op het gebied van burgerzaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie komt de hele samenleving aan jouw balie voorbij! Je krijgt te maken met burgers die om heel verschillende redenen naar het gemeentehuis komen. Je kunt denken aan het aanvragen of verlengen van een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs, het aanvragen van een geboorteaangifte en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag. Veel van deze aanvragen zijn geautomatiseerd, maar de aanvragen moeten wel in behandeling worden genomen.

Wanneer je niet achter de balie werkzaam bent, voer je andere werkzaamheden uit. Je kunt hierbij denken aan het scannen en archiveren van documenten, het controleren van woonadres inschrijvingen en het verstrekken van uittreksels en akten.

Dit ben je
Voor deze functie zoeken wij een ervaren frontoffice medewerker Burgerzaken met een MBO- denk en werkniveau, en een pittige portie ambitie. Een opleiding Burgerzaken mbo-4 niveau is een pré. Je bent proactief, initiatiefrijk en bent in staat om je te verplaatsen in de klant. Dat neem je als uitgangspunt voor je handelen en inspireert je om gevraagd en ongevraagd met verbeterpunten te komen. Je wilt je blijven ontwikkelen. Je bent flexibel en secuur en een kei in samenwerken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en ziet er als gezicht van de gemeente, representatief uit. Je bent ook bereid om te werken tijdens onze avondopenstellingen.

Dit bieden wij
Als je bij de gemeente Zeist werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het Nieuwe Werken is bij ons geen loze kreet. Alles is erop ingericht om flexibel te werken. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er talloze regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Lerend werken noemen we dat. Bij ons zit niemand stil, je kunt altijd vooruit, als jij dat wilt.
Afhankelijk van opleiding en ervaring kun je als medewerker burgerzaken maximaal € 2.986,- bruto per maand verdienen (salarisschaal 7) bij een volledige werkweek van 36 uur.