Front Office Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Front Office Medewerker

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Place a reservation for dinner or breakfast/lunch

WANTED

Gezocht: ervaren Front Office Medewerker 32 – 40 uur

Juni 20, 2019

Share this update

Vesper Hotel

Vesper is een uniek 4* Boutique Hotel aan de Noordwijkse kust, waar internationale beleving en uitmuntende service op nummer 1 staan.

Front Office Medewerker gezocht

Ga jij alleen voor de beste service en heb je een onbegrensd gevoel voor kwaliteit? Houd jij jouw hoofd koel als er diverse gasten met vragen bij jouw receptie staan? Ben jij punctueel en sta jij gasten altijd met een brede glimlach te woord? Dan zoeken wij jou! Vesper Hotel is ‘per direct‘ op zoek naar een gastvrije receptionist(e). Dus ben jij een duizendpoot die de verantwoordelijkheid aan kan? Dan ben jij misschien wel hét nieuwe gezicht achter de receptie van Vesper Hotel.

Wat voor een receptionist(e) zoeken wij?

Je bent een persoon met een stralende en gastvrije persoonlijkheid. Je zult omgaan met de gasten gedurende elke stap van hun verblijf, van check-in tot check-out en zal reageren op alle behoeftes van de gasten met een nauwkeurigheid en professionaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van de hoofdtelefoon, het behandelen van verschillende aanvragen, het leveren van informatie en het assisteren van gasten en het coördineren van interne en externe telefoontjes. Je bent overtuigend en gastvrij met goede communicatieve vaardigheden en persoonlijke presentatie.