Front Office Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Front Office Medewerker

6 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Hospitality never goes out of style!

Goedemorgen, Receptie Fashion Hotel met Silke’. Ik ben net binnen en de telefoon staat al roodgloeiend. Zo had ik een meneer aan de telefoon die graag meerdere kamers wilde reserveringen voor na een vergadering die zij hier hebben geboekt in 1 van onze zalen. Het is vandaag woensdag en kan ik meneer doorverbinden naar onze Reserveringsafdeling, in het weekend nemen wij deze reserveringen zelf aan. Daarna heb ik een dame aan de lijn die graag een tafel wil reserveringen voor vanavond, zij en haar man zijn 25 jaar samen… Dit is wat ik o.a. zo leuk vindt aan mijn werk, ik voer niet alleen de praktische werkzaamheden uit zoals in- en uitchecken van gasten, vragen beantwoorden , telefoon opnemen en doorverbinden , mails beantwoorden … nee, ik hoor vaak ook een verhaal achter bijvoorbeeld een reservering.