Front Office Assistant voor bekende bank in Zwolle

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Front Office Assistant voor bekende bank in Zwolle

21 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Spirit zoekt: Front Office Assistant voor bekende bank in Zwolle

Heb je passie voor high-end hospitality en verzorg jij gasten het liefst tot in de puntjes? Wil jij het visitekaartje zijn van een zeer bekende bank in Zwolle en ben jij per direct parttime beschikbaar voor 4 dagen per week? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Verzekerd van een goed ontvangst

Als Front Office Assistant bied je een warm welkom en uitstekende service aan bezoekers en medewerkers van deze bekende bank. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die de gasten niet 1-2-3 vergeten. Daarnaast zorg je voor een perfecte registratie en schenk je een lekker kopje koffie of thee.

Als spin in het web beantwoord je ook telefonische vragen, reageer je op e-mails en reserveer je vergaderruimtes. Tevens verwerk je de post en beheer en bestel je kantoorartikelen. Je bent het verlengstuk van de facility manager en ondersteunt de catering en het facility management bij evenementen en projecten. Je verricht diverse cateringwerkzaamheden zoals het klaarzetten van de lunch en je houdt de keuken en de koffiemachine netjes. Door de verschillende taken die je vervult is het van belang dat je een echte duizendpoot bent, zelfstandig kan werken en van aanpakken weet! Zie jij het als een uitdaging om vijf sterren service te verlenen en zet jij graag dat extra stapje? Reageer dan snel!