Facility Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Facility Medewerker

24 oktober 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Facility medewerker

Standplaats: Zoeterwoude | Aantal uur: 32-40

Heb jij een passie voor service, ga jij geen uitdaging uit de weg om een probleem op te lossen en heb je de juiste drive om ervaring op te doen bij een bedrijf van wereldklasse? Lees dan snel verder

Wat ga je doen?
Wij zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met een hospitality hart voor onze Key Account Heineken. Je komt terecht in een internationale omgeving met een bruisende dynamiek waarbij je het ene moment bezig bent met het uitvoeren van facilitaire diensten en beantwoorden van servicevragen en het andere moment met het verbeteren van onze dienstverlening.

  • Je zorgt voor een optimale service beleving voor alle bezoekers van het Hoofdkantoor (zowel bezoekers als werknemers) van onze klant Heineken.
  • Je zorgt dat het gebouw er altijd piekfijn uitziet;

Altijd klaar staan voor onze klant, dat is ons doel! Dit doe je natuurlijk niet in je uppie, maar met een enthousiast team! Heb jij een goed idee? Wacht dan niet te lang met het bespreken, ga het gewoon doen!

Wie zoeken wij?
We zoeken een ondernemende collega die graag in teamverband werk. Je bent spontaan, representatief en hebt gevoel voor humor en vindt het leuk om altijd te gaan voor de beste service. Je loopt graag een stapje harder en bent flexibel inzetbaar ( tussen de 32-40 uur per week).

Wat bieden wij?
Een fantastische internationale, vernieuwde werkomgeving bij één van de gaafste werkgevers ter wereld. Natuurlijk krijg jij de juiste training om onze klant goed van dienst te zijn. Daarnaast:

  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een innovatieve werkplek bij Heineken.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over de functie-inhoud en de procedure kan je contact opnemen met onze recruiter Laury Jongsma op telefoonnummer:
Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan snel je motivatie en personalia.

ISS is één van de grootste dienstverleners in workplace experience en facility management. In samenwerking met onze partners stimuleert ISS betrokkenheid en welzijn van medewerkers, minimaliseert het de impact op het milieu en beschermt en onderhoudt het vastgoed. ISS brengt dit allemaal tot leven door een unieke combinatie van data, onderzoek en uitstekende dienstverlening in kantooromgevingen, in productieomgevingen, op luchthavens, in ziekenhuizen en andere locaties over de hele wereld. In 2018 bedroeg de wereldwijde omzet van ISS Group EUR 9,8 miljard.