Expert Blije Klant

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Expert Blije Klant

12 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Jij wilt onze klanten iedere dag het WOW gevoel geven. Per telefoon, mail of Whatsapp; jij weet precies hoe je onze klanten blij kunt maken. Heb je nog geen kennis van verzekeringen? Geen probleem! Samen zorgen we ervoor dat jij de opleiding WFT Basis en Schade particulier haalt. En natuurlijk krijg je van ons de handvatten om onze klanten het juiste advies te geven. Word jij onze nieuwe Expert Blije Klant?

Wat ga je doen als Expert Blije Klant?
Je werkdag begint bij ons met koffie! Onze barista staat ’s ochtends de lekkerste koffie voor je te maken. Ook voor een speciale thee, en zo nu en dan zelfgemaakte taart, kun je daar terecht.

Hierna ga je aan de slag! We hebben verschillende financiële producten die wij aanbieden en vergelijken via onze website, denk hierbij aan auto-, zorg-, woon-, reis-, en overlijdensrisicoverzekeringen. Je wordt ingeroosterd voor verschillende taken zoals telefonie, e-mail of Whatsapp. Hierbij is het aan jou om de klant het juiste advies en te geven. Daarbij denk je niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Je stelt de klant centraal en door een stapje extra te zetten krijgt hij het ‘Wow, wat ben ik goed geholpen’-gevoel. En daar doe je het voor! Kom je er even niet uit? Dan staan jouw collega’s altijd graag voor je klaar om te helpen.

Tussendoor heb je uiteraard genoeg pauzes om een rondje te wandelen, te pingpongen, poolen of gewoon lekker te relaxen op ons terras of in onze Bakery. Onze koks zorgen regelmatig voor tussendoortjes en de lunch wordt iedere dag tot in de puntjes verzorgd. Heb je avonddienst? Dan eet je gezellig mee! Onze koks maken iedere dag heerlijke maaltijden klaar.

Wet op het Financieel Toezicht (Wft)
Elke Expert moet in het bezit zijn van Wft Basis en Schade particulier; je mag alleen advies geven als je deze diploma’s hebt. Als sollicitant ben je misschien nog niet in het bezit hiervan. Solliciteer dan toch! Voor ons is het namelijk nóg belangrijker dat jij als persoon bij Independer past, dan dat je deze papieren al op zak hebt.

Independer biedt je de mogelijkheid om je Wft te halen, via een online leerprogramma (inclusief examentraining). Zodra je bent geslaagd verwelkomen wij je graag bij Independer. Kortom, wij reiken je alle middelen aan om je Wft te halen en jij bent gedreven om tijd en energie te investeren om te slagen!