Enthousiaste Studenten

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Enthousiaste Studenten

15 januari 2019 Vacatures 0

unctieomschrijving

Als je interesse hebt in een carrière bij ons bedrijf en in de dynamische zakenreiswereld, dan verwachten wij van je het volgende. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en ziet overal kansen. En je kunt goed luisteren, maar je bent niet bang om vragen te stellen. Klant- en oplossingsgerichtheid is wat je motiveert.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat net komt kijken, pas afgestudeerden en mensen die al langer in het vak zitten.

We zijn een snel groeiend bedrijf. Waarom groei je niet met ons mee?

Filter op

Stagiair(e) Groupticketing

Voor de afdeling Groupticketing te Schiphol-Rijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele student, die bij ons zijn/haar stage wil lopen voor een periode van minimaal 20 weken (fulltime).

Stagiair(e) Marine Offshore Travel (Barendrecht)

Voor de afdeling Marine Offshore Travel te Barendrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste studenten, die bij ons zijn/haar stage wil lopen.

Stagiair(e) Corporate Travel Eindhoven

Voor de afdeling Corporate Travel te Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste student, die bij ons zijn/haar stage wil lopen.

Stagiair(e) ICT

Voor de afdeling ICT te Schiphol – Rijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele student, die bij ons zijn/haar stage wil lopen. Je kan per direct beginnen!

Stagiair(e) Corporate Travel Schiphol – Rijk

Voor de afdeling Corporate Travel te Schiphol – Rijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste student, die bij ons zijn/haar stage wil lopen.