Enthousiaste Receptioniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Enthousiaste Receptioniste

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Enthousiaste receptioniste gezocht!

Vind jij het helemaal geweldig om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen, ben jij graag het aanspreekpunt van onze gasten en is geen vraag of opmerking jou te gek? Ben jij bovendien enthousiast, spontaan, vriendelijk, gastvrij en communicatief heel sterk? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Wij zijn camping de Kleine Wolf, een 5 sterrencamping en familiebedrijf tussen Hardenberg en Ommen in het Overijsselse Vechtdal. Met onze vele faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, een indoor speelparadijs, zandstrand, theater en nog véél meer is er voor jong en oud genoeg te beleven op de Kleine Wolf. Daarbij is ons doel om onze gasten een geweldige vakantie te kunnen bezorgen waarbij gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan.

Over jou:

Jij wordt het aanspreekpunt voor onze gasten waarbij je via de telefoon, per mail of aan de balie vragen en opmerkingen van gasten beantwoord. Hiervoor is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, stevig in je schoenen staat en dat je de Nederlandse taal goed beheerst en je ook redelijk Duits kan spreken. Je maakt reserveringen via ons reserveringssysteem, je controleert online boekingen en verstuurt de reserveringsbevestigingen, checkt onze gasten in en uit, voorziet onze gasten van belangrijke informatie en beantwoord (bijna) alle vragen.

Wij zoeken per direct een enthousiaste receptioniste voor 32 tot 36 uur voor minimaal een jaar en als het goed bevalt zou het fijn zijn als je langer bij ons blijft werken. Aangezien het tijdens de schoolvakanties en feestdagen erg druk is op de camping, is het belangrijk dat je in deze periodes extra beschikbaar bent. Bovendien kom je te werken in een heel gezellig team!

Je verantwoordelijkheden:

  • Het maken van reserveringen via ons reserveringssysteem Stratech
  • Het controleren van online boekingen en versturen van reserveringsbevestigingen
  • Het beantwoorden van mails en telefoontjes in het Nederlands, maar ook in het Duits en Engels
  • Het in- en uitchecken van gasten
  • Het beantwoorden van vragen en opmerkingen van gasten
  • Diverse andere voorkomende werkzaamheden