Enthousiaste Planner-Trafficer

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Enthousiaste Planner-Trafficer

25 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Onze afdeling Klantcontact is volop in beweging, veranderende processen en systemen zorgen voor veel bedrijvigheid. Dit heeft strakke sturing nodig en daarom zoeken wij een Planner-Trafficer vol met positieve energie, die daarnaast stevig in zijn/haar schoenen staat om hier mede sturing aan te geven.

Als Planner-Trafficer speel je een cruciale rol in de bezetting van ons Contactcenter. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de roosters van onze 70 medewerkers worden opgemaakt en nageleefd op basis van de uren die nodig zijn op de afdeling.

De bereikbaarheid blijf je de hele dag door in de gaten houden en je speelt hier constant op in. Je zorgt ervoor dat de roosters up to date blijven en tijdig worden aangepast. Alle collega’s de kans gunt om effectief en efficiënt te werken, dat is een belangrijk onderdeel in jouw rol. Wanneer je merkt dat een medewerker ergens hinder van ondervindt of niet aan de gewenste productiviteit kan komen, dan ga je actief met die collega in gesprek om te kijken waar je kunt ondersteunen. Alles met als uiteindelijke doel om de klant optimaal te bedienen en je collega de kans te gunnen zijn of haar skills te ve rbeteren. Deze verantwoordelijkheid draag je samen met de teamleiders. Hier communiceer je op dagelijkse basis dan ook veel mee.

Je informeert en adviseert teamleiders over de tijdstippen waarop training of coaching het beste kan plaatsvinden. Mede door jouw inzet blijft de productiviteit (afhandeltijd) en bereikbaarheid op orde. Is dit toch niet het geval? Dan analyseer je de oorzaak en ga je op zoek naar de oplossing. Ook genereer en analyseer je uiteenlopende rapportages uit onze systemen. Deze bespreek je dagelijks met het WFM-Team en wekelijks met teamleiders. Bij Calamiteiten neem je het voortouw en ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers en zorg je voor de juiste stappen om deze calamiteit op te vangen en/of op te lossen.

Spreekt je dit aan en ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke functie binnen dit ambitieuze bedrijf, dan willen wij jou graag spreken.

Functie-eisen

  • Ervaring in een soortgelijke functie is vereist;
  • Ervaring als Planner-Trafficer is een pre;
  • Een band op weten te bouwen met het team;
  • Analytisch en cijfermatig inzicht;
  • Snel kunnen schakelen;
  • Proactief acteren en vooruitkijken;
  • Mensen aan durven spreken;
  • Stevig in je schoenen staan;
  • Stressbestendig.