Energieke Telefoniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Energieke Telefoniste

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Gezocht: Energieke telefoniste

JIJ HELPT ONZE BEREIKBAARHEID EN SERVICE TE VERBETEREN

Een warm welkom! Dat geven we onze klanten graag. Daarom zijn wij op zoek naar die fijne stem, die energieke en spontane collega die dát gevoel weet over te brengen! Voor 23 uur per week kom jij ons team van 40 collega’s versterken. We gaan ver voor onze klanten. Alleen het beste is goed genoeg, daarom zoeken we de perfecte kandidaat!

Werkzaamheden

Je belangrijkste taak is vanzelfsprekend het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar je verschillende collega’s. Ook het ontvangen van bezoekers hoort hierbij. Verder ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de (digitale) post. Daarnaast vinden we het plezierig als je verschillende administratieve taken op je neemt. De vaste werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

Profiel

  • Enthousiasme en minimaal vmbo of mbo denk- en werkniveau.
  • Je bent communicatief sterk, representatief, accuraat en niet verlegen.
  • Je spreekt netjes ABN en het liefst ook Engels.
  • Bij Quintall werken we als een echt team: teamspirit wordt gewaardeerd.

Interesse?

Mail je motivatie en stuur deze voorzien van een C.V. t.a.v. naar . Of bel en overtuig ons van jouw spontane stemgeluid. Overtuig ons via .

Quintall

Quintall is een allround metaalbewerkingsbedrijf dat kleine en vooral grote complexe vragen op het gebied van metaalbewerking, snel en vakkundig beantwoordt. Vol energie en enthousiasme voorzien we ondernemingen in verschillende branches van eersteklas metaalproducten.