Employee Sales Support

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Employee Sales Support

23 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Vacature Employee Sales Support FSA | Chubb Fire & Security ..//..//..//..//CommonSearchHandler.ashx ..//..//..//..//CommonSearchHandler.ashx

  • Met onze brandveiligheidsoplossingen kunt u een brand voorkomen, detecteren en blussen, hulpdiensten inschakelen en tijd creëren om te vluchten. Ook kunnen we wij u en uw medewerkers trainen hoe te handel bij een calamiteit; denk daarbij aan het ontruimen van het object, het blussen van een brand of het omgaan met agressiviteit. De consultants van Chubb helpen u graag met het in kaart brengen van uw risico’s en het formuleren van passend aanpak; van het geven van een advies tot de installatie en het onderhoud van de geboden oplossing.
  • Onze gecertificeerde instructeurs kunnen u en uw medewerkers trainen hoe te handelen bij een calamiteit; denk daarbij aan: reanimeren, het ontruimen van een object, het blussen van een brand of het omgaan met agressiviteit. We verzorgen de trainingen vanuit een groot aantal locaties in het land of desgewenst bij u op locatie.

Vacature Employee Sales Support FSA

1108×370 Vacature Employee Sales Support FSA Chubb 190719
Als Employee Sales Support bij Fire Safety (FSA) ondersteun je de twee accountmanagers en de monteurs van regio Zuid (locatie Eindhoven en Sittard) binnen de business unit FSA. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en de sales collega’s aangaande alle commerciële activiteiten (opstellen kostprijscalculaties en offertes en bestellingen). Je werkt in nauw overleg samen met je directe collega’s in de regio teneinde onze klanten van een zo kwalitatief hoogwaardige service te verlenen op het gebied van brandpreventie.

Door jouw commerciële inzicht en een proactieve enthousiaste houding vergroot je de kansen op het binnenhalen van nieuwe klanten en het behouden van bestaande. Je werkt in het salessupport team vanuit Utrecht en je rapporteert aan de Supervisor Sales FSA.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je fungeert als een eerstelijns aanspreekpunt voor zowel de interne als de externe klant. Voor de externe klant fungeer je door deze op de juiste wijze te helpen d.m.v. het gericht vragen stellen en het (direct) aanbieden van een passende beveiligingsoplossing, zowel per mail als telefonisch. De interne klant met het aanleveren van de juiste documenten (offertes/contracten) die voldoen aan de gestelde eisen.
  • Je ontvangt klantgegevens, teksten etc. met betrekking tot de aan te bieden brandpreventie oplossing of te leveren beveiligingsproducten van de buitendienst en de service afdeling. Op basis van de aangeleverde stukken ben je zelfstandig in staat om deze om te zetten naar een offerte.
  • Jij stuurt de offerte naar de klant en je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen over de verstuurde offerte. Je bewaakt de doorlooptijd en zorgt ook voor opvolging van de uitgestuurde documenten, jij onderhoudt contact met de klant.
  • Je verwerkt de opdrachten in ons klantbeheer systeem.
  • Je verricht overig administratief werk zoals het opstellen van nieuwe service overeenkomsten.
  • Je beheert dagelijks de mailbox van de sales support afdeling samen met je collega’s.
  • Je onderhoudt contact met de sales support collega’s die voor de andere regio’s werken. Jullie delen handige werkwijzen en kennis waar nodig.
  • Je schakelt regelmatig met medewerkers van andere afdelingen binnen Chubb, zoals planning, contractbeheer en administratie om de klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.