EERSTE MEDEWERKER KLANTCONTACTCENTRUM M/V 24 TOT 28 UUR IN ARNHEM

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

EERSTE MEDEWERKER KLANTCONTACTCENTRUM M/V 24 TOT 28 UUR IN ARNHEM

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

STICHTING 2SWITCH ZOEKT IN ARNHEM:

EERSTE MEDEWERKER KLANTCONTACTCENTRUM  M/V

(24 -28 UUR PER WEEK)

Stichting 2Switch is op zoek naar een Eerste Medewerker voor haar Klantcontactcentrum. Ben jij goed in het correct afhandelen van diverse klantvragen? Ben je klant- en servicegericht ingesteld en kun jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt goed coachen? Dan is 2Switch op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe collega?

OVER DE AFDELING

Via ons Klantcontactcentrum (KCC) kunnen onze klanten ophaal- en bezorgafspraken maken voor herbruikbare goederen. Door de medewerkers van het KCC worden alle voorkomende in- en externe klantvragen afgehandeld. Ook zorgt het KCC ervoor dat klantvragen intern bij de juiste persoon of afdeling terecht komen. Jaarlijks worden er circa 60.000 telefoontjes beantwoord en 40.000 afspraken ingepland door 15 medewerkers. Dit gebeurt telefonisch, maar ook via communicatiekanalen zoals e-mail en social media (waaronder Instagram en Facebook). Verder verzorgt het KCC de administratieve verwerking van diverse afvalstromen. Het KCC is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

WAT JE GAAT DOEN

Als Eerste Medewerker Klantcontactcentrum handel je alle voorkomende externe en interne klantvragen op een correcte wijze af. Dit gebeurt telefonisch, maar ook via communicatiekanalen zoals e-mail en social media waaronder Instagram en Facebook. Je zorgt hierbij voor een juiste verwerking en registratie. Je informeert klanten over de inzameling door ons bedrijf en zorgt voor een optimale boeking van ophaalafspraken in een geautomatiseerd planprogramma. Ook zorg je ervoor dat klantvragen intern bij de juiste persoon of afdeling terecht komen. Je werkt nieuwe medewerkers in en draagt bij aan de ontwikkeling van de medewerkers op het vlak van klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, gespreksvaardigheden en kennisniveau. Vaak betreft het mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je ondersteunt de teamleider KCC en vervangt deze op een aantal taken bij afwezigheid. Daarnaast draag je bij aan verbetering van werkprocessen, coördineren van werkzaamheden, zorgdragen voor uitvoering van klanttevredenheidsonderzoeken en het verwerken van eventuele klachten in rapportages.

WIE WIJ ZOEKEN

Je bent enthousiast over ons bedrijf en onze activiteiten. Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op Mbo-3 niveau in een relevante richting. Je hebt minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring met de genoemde werkzaamheden en je bent in staat kennis over te dragen. Je bent zelfstandig en nauwkeurig. Uiteraard ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal uitstekend (mondeling en schriftelijk) en heb je een klant- en service gerichte werkhouding. Daarnaast beschik je over goede computervaardigheden en ben je bekend in het werken met moderne communicatiemiddelen. Je hebt affiniteit met het werken met mensen tot een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een sterke pre als je over enige leidinggevende en coachende ervaring beschikt!

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een informele werksfeer met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract met zicht op een vast contract, waarbij je werkdagen en -tijden in onderling overleg worden vastgesteld. Werktijden zijn tussen maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Arbeidsvoorwaarden zijn op basis van het handboek arbeidsvoorwaarden BKN. Salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring (min. € 1.773,68 en max.

€ 2.273,09 bruto per maand bij 38 uur). Wij hebben een regeling voor pensioen en reiskosten woon-werk.

OVER 2SWITCH

Stichting 2Switch is een maatschappelijke onderneming die waarde wil toevoegen aan mens en milieu. Wij dragen bij aan een betere, meer duurzame woon-, leef- en werkomgeving van mensen. We zijn een erkend leer-werkbedrijf en actief op het gebied van mensontwikkeling, hergebruik van goederen en groenonderhoud. Wij hebben 12 filialen in Gelderland, Overijssel, Limburg en Noord-Brabant. Kijk voor meer informatie over 2Switch op www.2switch.nl en op onze Facebook pagina.