Dynamisch Plandesk Medewerk(st)er gezocht!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Dynamisch Plandesk Medewerk(st)er gezocht!

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij sociaal én lijkt het je interessant om met ondernemers te praten? Heb jij ervaring met telefonisch klantcontact, zowel in-/ als out-bound? Dan is deze baan wat voor jou! Je kunt al aan de slag vanaf 18u per week. Je start met een betaalde training waaruit je door kunt groeien naar de functie van senior planner of accountmanager. Je start in een jong en dynamisch team. We willen dat je met plezier naar je werk komt en ondersteunen je binnen je persoonlijke ontwikkeling.

Wat je gaat doen?

·         Als planner beheer je de agenda’s van onze accountmanagers. Je benadert telefonisch ondernemers in een geselecteerde regio om afspraken in te boeken.

·         Wij ontzorgen de ondernemer bij zijn vaste lasten. Denk daarbij aan zaken als afval, energie, telefonie en bijvoorbeeld het personeel. Ook letten we op duurzame oplossingen zoals LED-verlichtingen en zonnepanelen. Onderwerpen waar iedere ondernemer dagelijks mee te maken heeft. Je legt gemaakte afspraken vast en wijzigt deze wanneer nodig.

·         Je rapporteert aan én overlegd met je collega’s, je werkt in een zelf-organiserend team en krijgt verantwoordelijkheden toegewezen op basis van je ambitie en interesses.

Wat verwachten we van jou?

·         Minimaal 1 jaar ervaring binnen een commerciële branche als klantcontact medewerker.

·         Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt in de basis goede communicatieve vaardigheden.

·         Je bent leergierig en gemotiveerd

·         Ervaring met outbound bellen is een pre!