Dienstverlenende Klantenservice Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Dienstverlenende Klantenservice Medewerker

10 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Bij Vers aan Tafel bereiden we heerlijke, vriesverse maaltijden die we bij onze klanten door heel Nederland thuis bezorgen. Met ons uitgebreide assortiment en de bezorging tot aan de deur zorgen we ervoor dat onze doelgroep gemakkelijk kan kiezen voor een gezonde en smakelijke maaltijd. Vers aan tafel is onderdeel van de Marfo Food Group en heeft ambitieuze groeidoelstellingen. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de professionalisering van de organisatie. In de komende jaren willen wij verder bouwen aan een excellente organisatie om succesvol te worden in de markt voor thuismaaltijden.

Ter versterking van onze afdeling zoeken wij daarom een proactieve

Dienstverlenende klantenservice medewerker

 

Vers Aan Tafel is een maaltijdservice die vriesverse maaltijden levert in geheel Nederland aan zowel particuliere klanten als zorginstanties

Ben jij een proactief dienstverlenend talent? Ben je precies en gestructureerd en zie je het als een uitdaging om samen met je collega’s de klanten van Vers Aan Tafel optimaal te bedienen? Dan zoeken we jou!

Functie

Vanuit ons kantoor in Lelystad ben jij de spin in het web, een alleskunner en vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je bent in staat een goede mondelinge en schriftelijke dialoog met onze klanten te voeren, waarbij jij laat merken oprecht geĆÆnteresseerd te zijn. Door middel van aanvoelen en verplaatsen in de beleving van de klant, lukt het jou om met hen meeveren maar tegelijkertijd de leiding houden in het gesprek. Hierdoor ben jij in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen, om de klant hier vervolgens goed en bondig over te informeren en adviseren. Last but not least ben je in staat om de klantverwachting te overtreffen. Dit betekent dat je aan de slag gaat met:

  • Onderhouden van contacten met (potentiĆ«le) klanten en hen adviseren en informeren over onze producten en diensten
  • Orderverwerking
  • Administratieve verwerking van verkoopgegevens
  • Bijhouden van klantgegevens in ons SAP systeem