Customer Support Specialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Support Specialist

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Follow Us

  • FUNCTIES
    • OPLOSSINGEN

Timewax levert online software voor project & resource planning aan zakelijke en technische dienstverleners. We zijn een groeiende organisatie met internationale ambities, hierom zijn we op zoek naar een Customer Support Specialist. Als Customer Support Specialist versterk je ons Customer Success Team. Wil je met ons samenwerken? Stuur ons je sollicitatie via het formulier onderaan de pagina.

Nieuwsgierig naar onze cultuur en wat we je kunnen bieden?

Reageer op deze Customer Support Specialist vacature en wordt verantwoordelijk voor alle support-aanvragen bij Timewax. Je beantwoordt de tickets die binnenkomen in ons supportsysteem en handelt binnenkomende telefoongesprekken af. Je bent het visitekaartje van Timewax richting onze klanten. Als productspecialist help je klanten bij het oplossen van hun problemen. Je signaleert snel en vakkundig ‘de vraag achter de vraag’ om vragen en problemen structureel op te lossen.

Complexe problemen of wijzigingsverzoeken bespreek je met de collega’s uit het Customer Success Team. Daarnaast sta je in nauw contact met onze Product Manager om wijzigingsverzoeken te bespreken en te verdedigen.

Daarnaast werk je mee aan het verbeteren van onze processen en documentatie. Je helpt mee met onze support-site voorzien van juiste informatie en tutorials. Dit helpt ons klanten pro-actief te helpen, wat bijdraagt aan een beter gebruik van onze software.

Zoek je naar een spilfunctie bij een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie en schuw je klantcontact niet? Dan komen we graag met je in contact.

Wat we van je vragen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en 1 tot 3 jaar ervaring in een functie met klantcontact. Je bent thuis in de wereld van online software en je bent een kei in het oplossen van problemen en het beantwoorden van vraagstukken.

Daarnaast beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Om onze internationale klanten te helpen is je Nederlands uitstekend. In het Engels kan je jezelf ook prima redden. Spreek je ook Duits? Dat is een mooie pré!

We vinden het binnen Timewax belangrijk dat je een bijdrage levert aan het vormen van het team en de organisatie. We verwachten daarom een pro-actieve en open houding, zodat we als team en organisatie het beste in elkaar naar boven kunnen halen.

Wat mag je van ons verwachten

We vinden het belangrijk dat jij je als professional kan ontplooien. Hierom bieden we een inspirerende internationale omgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en met ons mee te groeien. Daarnaast bieden we ook uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals:

Een marktconform salaris.

32 tot 40 uur per week.

Een NS-business card om met het OV naar ons kantoor in Amsterdam Noord te reizen.

Een maandelijkse pensioenbijdrage en 24 vakantiedagen.

De beste apparatuur om je werk uit te voeren; een Macbook Pro.

Een informele en vooral ook stimulerende omgeving om zo tot de beste resultaten te komen.

Portret vanMANAGER CUSTOMER SUCCESS TIMEWAX

Contact

De week van een Customer Support Specialist

Maandag

In de ochtend is het Customer Success overleg met Jurgen, Marco en Robbert-Jan. Ieder doet even kort verslag van de highlights van zijn portefeuille en afgelopen week. Daarna wisselen ervaringen en ontwikkelingen met elkaar uit en bespreken we de komende week.

Tijdens het weekend zijn er een aantal Support tickets binnen gekomen. Gedurende de ochtend komt er een ticket binnen voor extra licenties. Je informeert Robbert-jan over deze aanvraag, omdat de klant in zijn portefeuille zit.

In de middag belt een klant met een vraag over ons Planbord. Je stelt voor om via schermdeling de klant te informeren over de gezochte functie, zodat je alles zo goed mogelijk kan uitleggen. Omdat je als Customer Support Specialist de productspecialist bent help je de klant direct met een paar andere vragen. Aan het eind van de call bedankt de klant je voor je hulp.

Dinsdag

Vanavond gaan er een aantal nieuwe functionaliteiten live. Je overlegt met onze productmanager Lisa welke wijzigingen er gedaan worden. Je stelt voor om de support artikelen te updaten en om samen de What’s New te schrijven.

Omdat één van de nieuwe functies flink wat impact heeft overleg je met Marco om een webinar op te nemen. Deze plan je in voor morgenochtend. Zodra de functies live staan neem je de webinar direct op en plaatst deze op de Supportpagina.

Robbert-Jan vraagt of je één van zijn klanten wil bellen, omdat ze hebben laten weten veel vragen te hebben over onze Urenstaten applicatie. Je besluit de klant meteen te bellen en alle vragen te beantwoorden. Na de call werk je onze CS-systeem bij met de meest recente notities.

Vrijdag