Customer Success Manager

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Success Manager

7 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Al 6 jaar verbindt Ageras klanten met accountants en boekhouders in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ons succesverhaal begon in Kopenhagen, maar nu is het tijd voor een spannend nieuw hoofdstuk: de opening van ons kantoor in Amsterdam !

Wil jij graag deel uitmaken van deze boeiende reis en meewerken aan de groei en bloei van Ageras in Nederland? Goed nieuws: wij zijn nog op zoek naar een gemotiveerde Customer Success Manager .

Wat is een CSM?

Onze Customer Success Managers zijn het vaste aanspreekpunt van onze MKB-klanten, die we graag helpen in hun zoektocht naar de geschikte boekhouder of accountant. Als CSM is het dus je hoogste prioriteit om een uitstekende klantervaring te leveren.

Je communiceert geduldig en empathisch met onze klanten over hun aanvraag, en begeleidt hen vanaf het allereerste contact tot het moment dat we de perfecte financiële specialist voor hen hebben gevonden. Zo bouw je je eigen klantportfolio op, waarbij je individuele doelstellingen volgt.

Zo ziet je takenpakket er concreet uit:

– Je bent de vaste contactpersoon van onze klanten, waarmee je vertrouwensbanden opbouwt via de telefoon.
– Je bent op de hoogte van de precieze behoeften van je klanten, en het doet je plezier om hen te ondersteunen en te adviseren.
– Je streeft er voortdurend naar om onze klantervaring te verbeteren.
– Je onderhoudt contact met onze partners (boekhouders en accountants in heel Nederland), zodat je de aanvragen van je klanten correct en volledig kunt afhandelen.
– Als klanten een probleem ondervinden, ga jij op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Wat moet een CSM kunnen?

Ben je nu aan de slag in een soortgelijke positie als customer service medewerker of productadviseur, maar heb je zin om samen met ons in een gloednieuw avontuur te stappen? Als je jezelf herkent in de onderstaande omschrijving, dan nemen wij je graag mee aan boord:

– Je spreekt vloeiend Nederlands, maar je kan je ook vlot in het Engels uitdrukken.
– Je hebt ervaring met de ondersteuning en het beheer van B2B-klanten.
– Vertrouwensbanden opbouwen met klanten is één van je specialiteiten.
– Integriteit is enorm belangrijk voor jou.
– Je bezit sterke communicatieve vaardigheden.
– Je bent een rasechte teamspeler.
– Veeleisende klanten en individuele doelstellingen schrikken je niet af.