Customer Service Travel Agent

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Service Travel Agent

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Vliegtickets.nl zoekt Customer Service Travel Agent (32-40 uur)

OTRAVO zoekt per direct Customer Experience Service Agents (M/V)

Otravo staat voor Online Travel Organisation en is marktleider in de (online) verkoop van vlieg- en pakketreizen in de Benelux, Scandinavië en Zuid Europa. Otravo is het moederbedrijf van diverse bekende reismerken zoals Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be, dé VakantieDiscounter, WTC.nl, Schipholtickets.nl, Schipholtickets.com, Flygstolen, Tripmonster, Greitai en Travelgenio.

Iedere dag ontvangen wij ruim honderd duizenden bezoekers op onze sites en zijn er sinds 1983 al miljoenen mensen via onze merken op reis gegaan. Otravo is een zeer gezonde en innovatieve onderneming met een jaarlijks groeiende omzet van ruim € 1,5 miljard en een team van ruim 580 professionals.

Voor ons Contact Centre voor onze merken Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be en WTC.nl in Halfweg zijn wij op zoek naar nieuwe klantgerichte collega’s. Ben jij deze enthousiaste medewerker die van aanpakken weet en pas tevreden is als onze klant dat is. Dan zoeken wij jou!

Als Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van alle algemene vragen van onze klanten. Onze klanten bellen, mailen en chatten naar aanleiding van hun boeking. Denk hierbij aan vragen als het wijzigen van het ticket en bagage bijboeken. Het is aan jou de taak om deze vragen te beantwoorden of naar de juiste afdelingen door te zetten zodat dit correct wordt afgehandeld. Spot je een commerciële kans, dan pak je die!