Customer Service Medewerkers

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Service Medewerkers

15 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Customer Service Medewerkers (24 40 uur) QLF Brands lampenlicht.nl

Customer Service Medewerkers (24 – 40 uur)

Customer Service Medewerkers (24 – 40 uur)

Omschrijving

QLF Brands is een snelgroeiende organisatie en de drijvende kracht achter de merken Q azqa, Lampenlicht en F ittinQ. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services.

Voor de Customer Service op ons hoofdkantoor in Hapert zijn wij op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker.

Wat ga je doen?

Als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service door een snelle, klantvriendelijke en oplossingsgerichte afhandeling van klantvragen die binnenkomen via telefoon, e-mail en chat. Je zorgt voor een juiste verwerking van onder andere orders, verzendingen, klantbetalingen en retour- of garantiezendingen. Ook verzorg je alle voorkomende wijzigingen of aanpassingen daarvan. Tevens ondersteun je de customer services teams van de buitenlandse vestigingen bij het aanmaken en verwerken van handmatige orders en het wijzigen van orders, klantgegevens, facturen en creditnota’s.