Customer Service Medewerker B2C

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Service Medewerker B2C

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze Klantenservice Koopwoningen
in Bergen op Zoom een fulltime Klantbegeleider

Wat ga je doen?
Een nieuwe keuken kopen doe je niet iedere dag. Voor veel mensen is het een grote stap en daarom is van het belang dat onze klanten van aankoop tot plaatsing de beste service ontvangen. Jij en je collega’s begeleiden onze klanten bij de levering en het daadwerkelijk monteren van de keuken. Dat wil zeggen dat jij de klant proactief informeert over de gang van zaken en jij samen met je collega’s het aanspreekpunt bent voor alle tussentijdse vragen. Je plant de montage in en ziet toe op tijdige betaling. Na afloop van de montage bel je na om met de klant het opleverrapport door te nemen. Eventueel plan je een servicebezoek in om de laatste puntjes op de ‘I’ te zetten. Elke dag zorg jij voor een optimale klantbeleving. Dat is uitdagend want elke klant en elk keukenvraagstuk is weer anders. Jij bent de schakel tussen de klant, de verkoper en de monteur. Samen met jouw collega’s maak jij de klantreis van elke klant tot een succes.

Wie zoeken wij?
Het is geen geheim dat jij een oprechte interesse in mensen hebt. Dit geeft jou de motivatie om dagelijks de telefoon te beantwoorden en te voorzien in de wensen van de klant. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook ijzersterk. Wanneer het druk is, weet jij het hoofd koel te houden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat sterk in je schoenen op momenten dat werkzaamheden anders verlopen dan voorzien. Op jouw CV staat verder:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie, bijvoorbeeld als commercieel medewerker binnendienst of customer service;
  • Technisch inzicht en een groot organisatie- en planningsvermogen.